Asociatia Umanitara Codrin

Asociatia Umanitara Codrin

Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit !

Status: Inchis

Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin mici daruri dar mai ales  compasiune.

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin mici daruri dar mai ales  compasiune.

Le multumim mereu si mereu celor care ne sprijina cu donatii: bani, hainute, incaltari, jucarii, ghiozdane, calculatoare, carti, mobilier, vitamine, dulciuri, fructe, caci, fara ei, nu am reusi sa aducem bucurie si ajutor in casele a sute de copii. Sunt copii sarmani sau bolnavi ai caror parinti, desi ii iubesc enorm, nu isi permit sa le cumpere cadouri.


Sunt bunici bolnavi care au nevoie de sprijin tot anul si incercam sa fim alaturi de ei cat si cum putem, in functie de resurse, sa le daruim in primul rand speranta ca ne pasa de ei si ca nu i-am uitat.

Asa ca astazi noi am demarat actiunile de Craciun caci lista noastra e lunga: 1200 de cadouri pentru 700 de copii si 500 batrani si vrem sa ajungem la fiecare cu ajutorul Spiridusilor pana in ajun de Craciun.

Mosul are de ajuns in Piatra Neamt, dar si comunele Tarcau, Dragomiresti, Romani, Pangarati, Gircina, Bodesti, Margineni, Caminele de batrani de la Petru Voda si Buciumeni. Cei care doresc sa participe la aceasta actiune menita sa aduca un strop de bucurie si iubire acum in prag de Sfinte Sarbatori, sunt  asteptati cu drag!

Daca faceti donatii direct in conturile asociatiei, va rugam sa mentionati "PENTRU ACTIUNE CRACIUN" !!!

Va multumim!

ASOCIATIA UMANITARA CODRIN
Banca Transilvania,
SWIFT: BTRLRO22
Conturile IBAN sunt:
Lei: RO70BTRL02801205U02233XX
Euro: RO63BTRLEURCRT00U0223301
Lire sterline: RO31BTRLGBPCRT00U0223301
Dolari: RO06BTRLUSDCRT00U0223301