Susține-l pe Bogdan in lupta cu cancerul osos

Bogdan a fost diagnosticat in 2019 cu cancer osos si a trebuit sa ii fie inlocuit osul afectat de la picior cu o proteza de titan, la o clinica din Viena, sprijinit fiind de zeci de oameni cu suflet mare.   Desi a fost o experienta traumatizanta si un an foarte greu, BOGDAN este un luptator, care a suferit cumplit si a facut enorm de multa recuperare. Bogdan a absovit liceul si este student acum la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași.   În tot acest timp a sperat că totul a revenit la normal pentru totdeauna, dar, din păcate, ultimele investigații au arătat apariția unor noduli pulmonari, suspectați ca fiind metastaze. Acum are nevoie urgent de o intervenție pe plămâni pentru eliminarea acestora.   Mai mult decât atât, Bogdan se confruntă și cu o infecție cronică ce impune 2 operații extrem de complicate la picior și un timp îndelungat de spitalizare și recuperare.   Toate aceste intervenții și tratamente sunt extrem de costisitoare...   Operatiile lui Bogdan ar trebui facute cat mai urgent, chiar inainte de Craciun. Orice amanare ii poate agrava starea de sanatate.   Fiind din comuna Romani, comunitate unde avem colaborari din 2012 pentru sute de copii cazuri sociale prin actiuni in Scolile coordonate de inimoasa Mihaela Aldea, dar si cazuri socio-medicale mai deosebite identificate in comunitate de cei 2 asistenti comunitari - Gabi Asimionesei si Mihai Turcea, firesc ca ne-am implicat instant cand am aflat ca Bogdan are nevoie de ajutor. Am contactat-o pe sora lui, si ne-am alaturat campaniei de strangere de fonduri initiate de Asociatia “Parinti salvatori”.   Fii fundraiser voluntar pentru Bogdan prin Galantom si ajuta-l impreuna cu prietenii tai sa invinga boala!
[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

9

Suma:

785 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Susține-l pe Bogdan in lupta cu cancerul osos

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

785 RON

Suma:

1

Galantomi:
9 Donatii

Pagini fundraising

Îmi donez ziua de naștere către Bogdan

De ziua mea aș vrea să vă cer două minute să citiți despre acest caz, iar, dacă aveți disponibilitate, să mă ajutați să strâng o mică pa

1,200 RON Target
785 RON Suma
9 Donatii
65.416666666667% Complete